U11: Mladšie minižiačky pod Tatrami

15.01.2024 00:00
Mladšie minižiačky si po prázdninovej prestávke oprášili botasky a zahrali si v nedeľu prípravné zápasy pod Tatrami s domácimi rovesníčkami.

BAM Poprad - BKM Žilina 19:44 (06:07,02:16,09:10,02:11)
Bajtošová 13, Jankechová 12, Barčiaková 6, Koberová a Mendelová po 4, Kianičková 3, Čačková Am. 2, Čačková Ad., Kamasová, Kubelová, Kuťová, Mičurová, Novotná, Rovderová, Rybáriková, Tišnovská, Vnenčáková, Vorčáková
VIDEOZÁZNAM

BAM Poprad - BKM Žilina 13:32 (07:15,04:06,01:06,01:05)
Barčiaková 11, Mendelová 10, Bajtošová 9, Jankechová 2, Čačková Ad., Čačková Am., Kamasová, Kianičková, Koberová, Kubelová, Kuťová, Mičurová, Novotná, Rovderová, Rybáriková, Tišnovská, Vnenčáková, Vorčáková
VIDEOZÁZNAM
 
Hodnotenie trénera:
Takmer po mesačnej zápasovej pauze sme si opäť zahrali, tentokrát proti družstvu z východnej regionalnej súťaže. Aj keď sne pod Tatry necestovali v plnej sile, dievčatá oba zápasy zvládli. Úvod zápasu bol síce vyrovnaný, trošku nám trvalo zvyknúť si na veľkú telocvičňu. Domáce dievčatá pôsobili viac pohybovejšie, ale zápas sa nám podarilo rozhodnúť už v druhej časti hry, kde sme jasne dominovali. V druhom zápase nám vyšla prvá štvrtina a aj napriek veľkému množstvu nepremenených šanci sme skóre dokázali navyšovať.
Dievčatá chválim za nasadenie a bojovnosť v oboch zápasoch. Vzhľadom na prázdninovú pauzu môžme byť spokojní. V hre sa čoraz viac snažíme nájsť voľnú hráčku pod košmi, už sa nebojíme potiahnuť loptu do koša. V zápasoch nám však chýbala väčšia snaha o doskok a práca v obrane, často sme ani nezaujali obranné postavenie alebo nezdvihli ruky. Na tomto budeme viac pracovať. Potešiteľné je, že každá hráčka v niečom napreduje, aplikuje prvky z tréningov.
Najbližšie nás už v pondelok čakajú chlapci z Victórie a v sobotu súťaž v Žiari nad Hronom.
(LKO)

 

Späť