U14: Povinné domáce víťazstvo

15.04.2024 13:17
V dohrávanom domácom zápase žiačky privítali na svojej palubovke dievčatá z Handlovej. Aj keď výkon nebol príliš presvedčivý, žiačky si pripísali povinné víťazstvo.

BKM Žilina - ŠBK Handlová 54:32 (14:08,16:11,08:04,16:09)
Rumanová 14, Harantová 12, Kubelová 8, Jaroščiaková a Suchánková po 6, Rybárska 4, Klimková a Syneková po 2, Belčíková, Kubošová, Krššáková, Matušíková Vavreková
Fauly: 13 - 8   TH: ZA 50% (4/8) - HA 44% (4/9)
 VIDEOZÁZNAM
 
Hodnotenie trénera:

V dohrávanom zápase sme hostili súpera, ktorého bežne vysoko porážame. V nedeľu však dievčatá s Handlovej s nami držali dlho krok a len pomaly sme od súpera bodovo vzďaľovali. Naša obrana bola deravá, dievčatá nepristupovali k obrannej činnosti včas a neskoro reagovali na únik súpera do koša. Opäť sme stratili zbytočne veľa lôpt a za súperom sme zaostávali aj v tímovej hre. Vedeli sme, že nesmieme v tomto zápase zaváhať, ak si chceme zachovať šancu postúpiť do playoff súbojov o postup na MSR a možno aj toto prispelo k tomu, že sa dievčatá snažili hrať skôr individuálne, ako tímovo.
Aj keď sme mali zápas pod kontrolou a náskok sme pomalým tempom navyšovali, podali sme len priemerný výkon, ktorý na lepších súperov určite nebude postačujúci. Družstvo nemôžu ťahať len 4 hráčky a zvyšok sa len zvezie..... Priestor zahrať si dostala celá lavička, no nie všetky hráčky sa tejto príležitosti chopili. Teší ma návrat zranených dievčat do zostavy, ktoré dlhší čas pauzovali a výkon Sandry, ktorá makala v obrane za celý tím a bola našou najlepšou hráčkou.
Najbližšie nás čaká náročný víkend, kde odohráme až 5 zápasov za 3 dni.

(LKO)

 

Späť