Prvé víťazstvo mladších žiačok

12.11.2018 14:57
BK Slovan Bratislava - BKM Žilina 37:33 (13:20)
Muhlbergerová 10, Dubielová 8, Verešová 6, Šarayová 3, Šelingová 2, Hulmanová 2, Stroková 2, Maliarová, Kollárová, Šmihovská, Jamborová, Tereňová, Macúchová
 
BK Slovan Bratislava - BKM Žilina 43:52 (17:24)
Stroková 17, Muhlbergerová 13, Šarayová 12, Hulmanová 4, Dubielová 4, Macúchová 2, Verešová, Šelingová, Tereňová, Jamborová, Kollárová, Šmihovská, Maliarová 
 
Komentár trénera:
V oboch zápasoch sme ukázali pekný basketbal, dievčatá príkladne bojovali, v obrane sme hrali koncentrovane a zodpovedne a v útoku sme predvádzali krásne akcie. 
Škoda záveru prvého zápasu, kedy nás opustilo to povestné šťastíčko, nepremenili sme voľné strely... dokonca ešte 30 sek. pred koncom mohla byť hrdinkou Rebeka Š., no spod koša netrafila, následne súper premenil a išiel do vedenia o dva body. No dievčatá sa nevzdávali, 15 sek. pred koncom Sára M. vybojovala a získala loptu, no tiež odmietla byť hrdinkou a nepodarilo sa jej spod koša vyrovnať. 
V druhom zápase sme dokonca ešte dokázali pridať v nasadení, dievčatá chceli odčiniť nešťastnú prehru a počas celého zápasu boli lepším družstvom, čo im prinieslo aj prvé víťazstvo v sezóne. 
Na záver chcem poďakovať dievčatám za predvedený výkon a dúfam, že v tomto nasadenom trende budú pokračovať. 

(RMU)
Späť