U15: Vysoká prehra s favoritom súťaže

22.02.2023 19:15

Staršie žiačky nastúpili v dohrávanom zápase proti favoritovi súťaže z Ružomberka, ktorý nenechal nič na náhode a jasne v zápase dominoval.

BKM Žilina – MBK Ružomberok  19:180 (05:41,02:43,04:51,08:45)
Rzeszotová 5, Macúchová a Šmihovská po 4, Dupkalová, Ondrašinová a Sobolová Vi. po 2, Balogová, Beňušová, Čačková, Heiserová, Ochodničanová, Remencová, Ševčíková
Fauly: 19 – 15   TH: ZA 60% (3/5) - RK 43% (12/28)

Hodnotenie trénera:   

Od začiatku to bol pre naše hráčky boj pri rozohrávaní a prechode na súperovu polovicu. Súperky tlačili na hráčku s loptou a aj pri našich hráčkach bez lopty vôbec nevypúšťali obranu a to nastavilo agresívnejšie tempo a rýchlosť hry, ako sme boli schopní kontrovať. Nedávali nám priestor na žiadne chyby a skoro za každú nás potrestali skórovaním za 2 body.
Ukázali nám, že uvoľňovanie dokonca aj po clonách nie je samozrejmosťou a musíme pritlačiť na prevedenie našej hry od rozohrávky, cez clony, prihrávky, nacvičené akcie až po samotné zakončenie z jasných pozícií.
Chcem pochváliť naše družstvo, že aj napriek drsnej hre súperiek nepoľavili a ukázali, že im nezáleží na aktuálnom stave no na palubovke nechajú všetko a to si vážim predovšetkým u menej skúsených hráčok, ktoré mali obrovskú školu pri tomto tempe hry.

(FVE)

 

Späť