Mladšie mini potvrdili rolu favorita v 4.kole

14.12.2013 21:49

Naše mladšie minižiačky zavítali 14.12.2013 do Banskej Bystrice na turnej 4.kola oblastnej súťaže U11, kde sa postupne stretli družstvami Ružomberka a Banskej Bystrice. Po vyrovnaných priebehoch si dokázali opätovne poradiť s oboma súpermi a upevnili si 1.miesto v oblastnej súťaži.

MBK Ružomberok - BKM Žilina  11:24   (04:02,02:07,03:05,02:10)
Gavláková 6b, Kubíková, Strážovcová a Váňová 4b, Horváthová 3b, Bergerová 2b, Sedláčková 1b, Fabrici, Frolová, Gabrišová, Halamová, Hrbáňová, Tarabíková, Vrždáková
ŠKP 08 B.Bystrica - BKM Žilina   27:47   (04:10,10:06,07:10,06:21)
Strážovcová 14b, Gavláková 10b, Tarabíková 6b, Horváthová, Kubíková a Sedláčková 4b, Gabrišová 3b, Bergerová 2b, Fabrici, Frolová, Halamová, Hrbáňová, Váňová, Vrždáková

Hodnotenie trénera:
"Náš výkon v zápasoch v Banskej Bystrici môžem hodnotiť ako priemerný, ale vzhľadom na výsledok postačujúci. Vieme zahrať určite oveľa lepšie, bohužiaľ sa baby na ihrisku nevedia dostatočne vyburcovať k lepším výkonom. Obaja súperi chceli nad nami veľmi vyhrať, čo sme im nedovolili. Do polčasov sme hrali s kyždým súperom otvorenú partiu, ale v poslednej štvrtine naše baby zabrali a zápasy jednoznačne rozhodli. Zostavy našich pätiek boli zámerne postavené tak, aby všetky naše päťky boli vyrovnané a aby sa do nich zapojili aj dievčatá z prípravky, keďže nám zo základu chýbali 2 hráčky. V zápasoch sme predviedli pár pekných akcií a zároveň sme opäť veľa lôpt zbytočne strácali, čím sme umožňovali súperom hrať s nami otvorenú partiu a dávali im nádej na úspech. Teší ma, že sa baby snažili vracať do obrany a čisto zastavovali súperov v ich útočení. Svedčí o tom aj minimum našich faulov.
Za dnešný výkon určite musím vyzdvihnúť Baju, ktorej koše a dobré bránenie vysokých súperových hráčok veľmi pomohli k priaznivému výsledku a vyzdvihol by som aj výkon Peti T. z prípravky, ktorej sa trikrát podarilo skórovať a na ihrisku bola nepriehliadnuteľná. Pochvalu si zaslúžia aj ostatné hráčky z tímu, ktoré sa veľmi snažili a ktoré sa pričinili o pekný darček k mojim narodeninám vo forme dvoch víťazstiev.
Ďakujem všetkym rodičom za pomoc s dopravou a podporu v zaplnenom hľadisku. Pánovi Sedláčkovi aj za prekvapenie pre dievčatá v Mc Donalde."

FOTOGALÉRIA ZO ZÁPASU (p.Váňa)

článok v ZILINADNES.SK

(LKO)

 

Späť