Mladšie mini vyškolené Ružomberčankami

24.01.2016 20:22

V nedeľu 24.1.2016 vycestovalo družstvo mladších minižiačok do Ružomberka, kde po jasnom priebehu inkasovali prvú stovku.

MBK Ružomberok – BKM Žilina 104:03 (32:01,28:00,30:01,14:01)
Muhlbergerová 2, Stroková 1, Baran-Tomíková, Dubielová, Hulmanová, Chytilová, Maliarová, Michaličková, Pallová, Šelingová
Fauly: 7 - 2    TH: RK 100% (4/4) – ZA 38% (3/8)

Hodnotenie trénerky:
Do zápasu sme nastúpili s 10 hráčkami, po pár minútach sa však Katke obnovilo zranenie a zvyšný čas nám veľmi chýbala nielen do počtu, ale aj výkonnostne. Katke, samozrejme, prajeme skoré uzdravenie a čo najrýchlejší návrat na palubovku. Týmto výpadkom sa nám narušil koncept striedania na 2 päťky a ostatné dievčatá museli tým pádom odohrať viac minút.
Pre dievčatá šlo o prvý zápas v novom roku, miestami som však mala pocit, že ide o ich prvý zápas vôbec. Súper bol určite o triedu lepší, aj tak sme však mali na to, aby sme mu vzdorovali viac. Ruky nám zväzoval prílišný rešpekt, chýbalo nám väčšie sebavedomie pri hre 1 na 1. Znovu sme doplácali na zlé postavenie v obrane a chýbala nám väčšia dravosť a bojovnosť. Medzi najväčšie zbrane súpera patrili dobrý pohyb, rýchle reakcie, výšková prevaha a dobre natrénovaný signál hoď a bež. Naše dievčatá inkasovali prvú neobľúbenú stovku, ale dúfam, že sa zo zápasu poučili a od súperiek aj niečo naučili.
Najbližšie zápasy by sme mali odohrať v Bruntáli s ich mladším mix družstvom, ktoré sa nám podarilo doma poraziť. Pevne verím, že dievčatá u súpera predvedú oproti dnešku zlepšenú hru a opäť sa budú tešiť z výhry.

(ICO)

Späť