Mladšie minižiačky zaslúžene porazili Poprad

20.02.2017 23:49

V sobotu 18.2.2017 odohralo najmladšie družstvo BKM Žilina zápas proti Popradu.

BKM Žilina – BAM Poprad  33:19 (10:09,02:04,11:04,10:02)
Mühlbergerová 9, Dubielová 8, Stroková 7, Chytilová 4, Maliarová 2, Brunová 2,Verešová 1, Hulmanová, Šlosárová, Flimmelová, Šarayová, Tereňová

Zápas 3:3
BKM Žilina – BAM Poprad  09:11

Hodnotenie trénera:
"Pred týmto zápasom sme mali s Popradom vyrovnanú bilanciu, každé družstvo vyhralo jeden zápas. Preto som očakával vyrovnaný zápas, čo sa ja potvrdilo. Na dnešný zápas nastúpilo v našom družstve spolu 12 dievčat, z toho 4 dievčatá z prípravky, ktoré postupne naberajú aj hernú prax a určite sa ani jedna z nich na ihrisku nestratila. Zápas bol počas celého prvého polčasu veľmi vyrovnaný, družstvá sa stále striedali vo vedení a na konci polčasu súper odchádzal iba s jednobodovým náskokom. V tretej štvrtine sme si veľmi dobrou obranou, príkladnou bojovnosťou a kolektívnou hrou v útoku, začali od jej začiatku vytvárať náskok a podarilo sa nám túto štvrtinu vyhrať o sedem bodov, čo bol veľmi dobrý základ do poslednej štvrtiny. Posledná štvrtina bola z oboch strán od začiatku nervózna, dievčatá nevedeli premeniť aj jasné príležitosti, bojovalo sa o každú loptu, ale nakoniec v posledných troch minútach sa naše dievčatá aj bodovo presadili, navýšili vedenie a zaslúžene sa mohli tešiť z víťazstva. Preto by som im touto cestou chcel poďakovať, a to nie len za víťazstvo, ale hlavne za dobrú hru, ako v útoku, tak aj v obrane, veľa pekných akcií a za super bojovnosť.
V zápasoch 3:3 (spolu 10 minizápasov) sa opätovne odohrali veľmi pekné a bojovné zápasy, ale už so šťastnejším koncom pre družstvo z Popradu, ktorý vyhral o jeden minizápas viac ako my."

(RMU)

 

Späť