Príprava na novú sezónu

31.08.2022 20:23

Štyri naše družstvá, ktoré v novej sezóne budú náš klub reprezentovať v regionálnych súťažiach, začali s prípravou na sezónu tradične v priebehu augusta, kedy absolvovali týždňové sústredenia so svojim tímom v Habovke. Okrem toho ich čakajú prípravné turnaje a zápasy.

Staršie žiačky U15 vycestujú v piatok 02.09. na zahraničný turnaj Tubanak do Kyjova za účasti 8 tímov, kde si v základnej skupine zmerajú sily s družstvami Jiskra Kyjov, SK K2 Prostějov a BC Vysočina. 
O týždeň neskôr si zahrajú na domácom miniturnaji v Budatíne opäť s českými rovesníčkami z BK Mohelnice a Sokol Pečky Praha.

Mladšie žiačky U13 sa zúčastnia v termíne 09.-11.09.2022 na zahraničnom turnaji Ziuna Cup v poľskom Lodzi za účasti 8 tímov. V základnej skupine ich čakajú zdatné súperky z ŻKK Olimpia Wodzisław, Lider Biofarm Swarzędz a AZJ AJP Gorzów. Družstvo má ďalej dohodnuté prípravné zápasy so žačkami z Považskej Bystrice a s rovesníčkami z Popradu. V riešení je aj zápas s Basketom Ostrava.

Staršie minižiačky U12 sa zúčastnia v termíne 09.-11.09.2022 na zahraničnom turnaji Tubanak v českom Kyjove za účasti 8 tímov.

Mladšie minižiačky U11, pre ktoré to bude prvá súťažná sezóna, tiež plánujú odohrať prípravné zápasy s rovesníčkami koncom septembra.

Každý odohraný zápas v príprave je pre tím prínosom a veríme. že naše družstvá vkročia úspešne a dobre pripravené aj do novej sezóny.

(LKO)


Späť