Prvé skúsenosti našich najmladších minižiačok

02.12.2012 03:22

BKM Žilina - Victoria Žilina  15:85  (05:30,06:09,00:23,04:23)

BKM Žilina - Victoria Žilina  15:33  (12:13,03:20)

V prvú decembrovú sobotu vstúpili naše najmladšie dievčatá do basketbalového diania dvoma priateľskými zápasmi proti ich rovesníkom z Victorie Žilina. Pre väčšinu dievčat to boli ich prvé kroky a zápasové minúty na palubovke. Vzhľadom na fakt, že baby trénujú ešte len pár týždňov a že za taký krátky čas sa nedá venovať všetkému a naučiť všetko, si naše „malé“ slečny proti chlapcom počínali veľmi smelo a súpera sa nezľakli! Bolo radosťou pozerať sa, ako sa snažila každá z nich a ako sa basketbalom bavia aj za nepriaznivého stavu pre naše družstvo. Vidieť ich úsmevy po oboch zápasoch, stálo určite za to!

Teší ma, že každá jedna chcela do hry nastúpiť, nikto nám neplakal a najmä, že dievčatá vôbec po sebe nepokrikovali pri pokazených a stratených loptách.

Baby super!

Dnes ste sa oboznámili, čomu všetkému sa budeme na tréningoch venovať a čo všetko sa musíme ešte naučiť. Chce to len čas a tréning. Dnes sme ešte neboli kompletní a dúfam, že aj dievčatá, ktoré dnes neboli, sa k družstvu skoro pripoja a z basketbalu sa budú rovnako tešiť.

Výsledok dnes nebol vôbec dôležitý. V oboch zápasoch sme dali 15 bodov a ako sa očakávalo, družstvo potiahli dievčatá, ktoré už dáky ten zápas odohrali a trénujú dlhšie. Som rád, že sa k nim pridávajú aj nové baby a preto by som nechválil za dnešok jednotlivcov, ale VŠETKY, lebo ste si to určite zaslúžili!

Veľká vďaka patrí aj všetkým rodičom, ktorí ste sa prišli pozrieť na svoje dcéry a tým ich aj podporili!

fotky zo zápasu

Najbližšie nás čaká túto sobotu (08.12.) 1.turnaj Fatranskej mikroligy v Považskej Bystrici, na ktorý sa všetci veľmi tešíme.

Viacerí rodičia sa rozhodli ísť osobne pozrieť a pomôcť aj s dopravou a to nás veľmi teší.

Zároveň týmto všetkých, ktorí sa ešte nerozhodli, na zápasy srdečne pozývame.

Odchádzame 8,45 spred školy v Závodí a prídeme cca 13,00 opäť pred školu.

Tréner (LKO)

Späť