Sústredenie mladšie minižiačky

31.08.2020 02:02

Naše najmladšie súťažné družstvo r. 2010 a ml. sa zúčastnilo v termíne 21.-24.08.2020 na svojom prvom basketbalovom sústredení v Zuberci. Sústredko bolo neplánované a preto bolo aj narýchlo zorganizované a skrátené. Mali sme sa super, počasie nám tiež vyšlo a prvýkrát v histórii klubu bolo na sústredení 18 hráčok. Super!

Hlavným cieľom bolo spoznanie sa navzájom, keďže aj počas letných tréningov pribudli nové dievčatá a tréner, ako aj niečo nové sa basketbalovo naučiť a hlavne budovať u dievčat tímového ducha. Dievčatá sa dozvedeli nové vecí najmä o basketbale, oboznámili sa s pravidlami v našej kategórii, aj sme si trochu ráno pobehali, v telocvični zas pár hodín „pobúchali“ a zahádzali si na vyššie koše, zahrali si basketbal , či vyskákali sa na trampolíne. Každý deň sme absolvovali v letných horúčavách kilometrové presuny do telocvične a späť, odviezli sme sa aj zubereckým vláčikom, ale najmä sme sa smiali a robili spoločné aktivity. Času bolo síce málo, ale som presvedčený, že sme ho využili naplno a dievčatá majú okrem nových kamarátok aj pekné zážitky.

Ako to už bežne býva, objavila sa aj u nás dáka ta slzička, ale tú veľmi rýchlo vystriedal smiech :) .

Ubytovanie v penzióne JAS bolo nadpriemerné, strava nám chutila, baby si neraz pýtali dupľu. Majitelia penziónu boli nápomocní a veľmi ochotní, za čo im ďakujeme!

Musím uznať, že dievčatá boli veľmi poslušné, bolo radosťou vidieť na nich, ako ich BASKETBAL BAVÍ  (náš nový slogan) a prekvapilo ma najmä to, že dievčatá neboli v stravovaní prieberčivé.

O rok sa teším aj na ďalšie dievčatá, ktoré sa tohto ročného sústredenia nezúčastnili. Letné sústredenie v Zuberci bude napevno v termíne 14.-21.08.2021.

 Fotogaléria TU 

VIDEO TU 

(LKO)

 

Späť