U11,U14: Odvetné zápasy vo Wisle

20.09.2023 23:59
V nedeľu 17.09. odohrali naše družstvá mladších minižiačok a žiačok odvetné prípravné zápasy v poľskej Wisle.
Mladšie minižiačky nestačili v oboch zápasoch na staršie a skúsenejšie domáce hráčky, aj keď v druhom zápase ukázali, že sa vedia pobiť o lepší výsledok.
Žiačky aj napriek výrazne oklieštenej zostave v prvom zápase opäť herne dominovali. V druhom zápase ich však bojovné domáce dievčatá riadne vytrápili a zápas, v ktorom 3 štvrtiny výrazne prehrávali, dokázali svojou bojovnosťou a efektivitou zvrátiť na víťazstvo až v samom závere zápasu. 

U12 ISWJ - U11 BKM Žilina - 62:15
U12 ISWJ - U11 BKM Žilina - 53:35
Tím U11 reprezentovali:
Bajtošová, Barčiaková, Čačková Adela., Čačková Amália., Dobiasová, Fedorčíková, Jankechová, Kamasová, Kianičková, Kuťová, Mendelová, Mičurová, Novotná, Puchríková, Rovderová, Rybáriková, Vnenčáková a Vorčáková
 
U14 ISWJ - U14 BKM Žilina - 49:94
U14 ISWJ - U14 BKM Žilina - 48:65
VIDEOZÁZNAM z 2.zápasu

Tím U14 reprezentovali:
Belčíková, Holániková, Jaroščiaková,, Krššáková, Kubelová, Kubošová, Lipovská, Matejčíková, Rumanová, Suchánková, Šmihovská, Vavreková
 
Ďakujeme Integracyjne Stowarzyszenie Wiślańska Jedynka za možnosť zahrať si kvalitné zápasy v krásnej športovej hale, za priateľský prístup vedenia klubu ako aj za občerstvenie od domácich rodičov a tešíme sa na ďalšie zápasy, ktoré dávajú našim dievčatám cenné skúsenosti do slovenskej súťaže a v ich basketbalovému napredovani.
 
(LKO)

 

Späť