U17: Kadetky doma víťazne

19.02.2024 23:09
Kadetky pod vedením novej trénerskej dvojice v nadstavbovej časti súťaže o 9.-16.miesto v nedeľu na domácej palubovke zdolali dievčatá z Rožňavy a zaslúžene sa radovali z prvého víťazstva v sezóne. Gratulujeme!

BKM Žilina - ŽBK Rožňava 84:69 (29:16,22:18,27:16,06:19)
Macúchová 37, Sviteková 14, Beňušová a Sobolová Vi. po 8, Čačková, Šlosárová a Šmihovská po 4, Remencová 3, Dupkalová 2, Sobolová Va., Ševčíková
 

Hodnotenie trénerky:

Zápas sme začali veľmi koncentrovane a snažili sme sa od začiatku dobre brániť. Od úvodu zápasu sme začali obranou po celom ihrisku a pri možnosti zdvojenia hráčky s loptou sme sa snažili získať čo najviac lôpt. Chceli sme sa hrať rýchlo do koša a to sa nám darilo. Do polčasu sme si vytvorili náskok 15 bodov. Častým striedaním sme sa snažili udržať rýchle tempo v zápase. Tri štvrtiny sa nám to darilo, ale v poslednej štvrtine sme sa nevedeli presadiť pod košom súpera a naopak súper skóroval z ľahkých pozícií.Napriek tomu sme si vedenie v zápase udržali až do konca zápasu. V celom zápase sme stratili iba 13 lôpt,čo je vynikajúce číslo. V útoku sme doskočili 26 lôpt, čo svedčí o našej výbornej aktivite pod košom súpera. Tento zápas sme hrali kolektívne a hľadali sme voľné hráčky na zakončenie. Prejavilo sa to aj v počte 18 asistencií. Musím pochváliť dievčatá za snahu a bojovnosť. Pevne verím, že sa naša hra postupne zlepší a pridáme k tejto výhre ešte ďalšie víťazstvá.

(ASV)

Späť