Veľmi dobre predvedený výkon minižiačok v Prostejove

21.04.2018 16:03

TJ OP Prostějov - BKM Žilina-Závodie   49:26 (12:25)
Mühlbergerová 8, Baran-Tomíková 4, Maliarová 3, Michaličková 3, Dubielová 2, Hulmanová 2, Pallová 2, Stroková 2, Jamborová, Kavacká, Šelingová, Gajdošová, Tereňová, Hlávková

TJ OP Prostějov - BKM Žilina-Závodie   38:35 (08:15)
Mühlbergerová 12, Michaličková 9, Stroková 8, Dubielová 3, Pallová 3, Jamborová, Kavacká, Šelingová, Gajdošová, Tereňová, Hlávková, Baran-Tomíková, Maliarová, Hulmanová

Hodnotenie trénera:
V prvom zápase sme nezachytili úvod a súper nám veľmi rýchlo, za 3 minúty, ušiel na rozdiel 8 bodov. Následne sme dokázali hrať so súperom vyrovnanú partiu a do poslednej štvrtiny sme nastupovali len s mankom 11 bodov. Tak ako úvod, tak aj posledná štvrtina nám vôbec nevyšla a nakoniec súper zaslúžene zvíťazil až o 23 bodov. Počas celého zápasu sme sa trápili so streľbou a na kôš sme sa strašne veľa nadreli (dievčatá už nie sú zvyknuté na malé koše) a to bol aj hlavný dôvod našej prehry.
V druhom zápase sme dokázali byť úplne vyrovnaným súperom družstvu z Prostějova. V tomto zápase sme aj po útočnej, aj po obrannej stránke, zahrali omnoho lepšie.  V prvom polčase sme ale zaznamenali len 8 bodov a preto sme do druhého polčasu vstupovali znova v mínusovom skóre. Počas druhého polčasu sme sa rýchlo dokázali vrátiť do zápasu a už v 6 minúte sme sa ujali vedenia. Od tohto momentu sa vedenie neustále prelínalo a ešte 3 minúty pred koncom sme viedli o dva body. Potom sa to povestné šťastíčko priklonilo na stranu súpera a dokázal zápas priviesť do úspešného konca. Po zápase nastal v hale veľký a dlhý potlesk od rodičov oboch družstiev, trénerov, ale aj rozhodcov, za veľmi pekné predvedené výkony z oboch strán.  

Dievčatám patrí veľká vďaka za prístup, ktorý sa neustále zlepšuje, príkladne bojujú, hrajú kolektívne a predvádzajú veľa pekných akcií.

(RMU)

 

Späť